Uppdatering

Länge sedan nu tyvärr. Har inte haft något sug direkt. Men idag är det iaf fredag (yey!) det är en ganska lång dag i skolan, jag slutar 16.00. Men sedan åker jag till stallet och hopptränar :) 


Juste, i måndags red jag Esso. En lite bestämd c-ponnyherre som hade lite egna idéer om dressyr haha men det gick ändå hyfsat. 

Kungsberget

Idag var skolans 9:or på Kungsberget och åkte slalom. Riktigt roligt var det! Där finns det en del bra backar med olika svårighetetsgrad. När jag och Hanna tänkte åka en blå backe när vi precis hade börjat så läste vi fel på skyltarna och åkte en röd... Haha så dumma. 
Men det gick ju bra det med och vi åkte en del fler röda backar. Dock ingen svart haha. 
Solen sken också och vädret var riktigt skönt så en bra dag helt enkelt.
Dock blev det så uppkört efter ett tag och då blev det svårare att bromsa då skidorna gled så mycket så det var ju lite tråkigt. 



Quinten



Armani-jag-Quinten 

Snowy är ju som sagt inte frisk så just nu rider jag denna stora pålle, Quinten. Ibland går det bättre och ibland riktigt dåligt haha. Han är på gränsen till för stor för mig men vi jobbar på. Jag är rätt kort, 160cm. 
I fredags hoppade vi iaf bana med grind, trippel, vattenmatta och smalhinder. Det mesta gick bra men ibland tappar jag honom och han blir för lång. Men vi fick till några bra språng och trippeln låg på slutet på ca 110cm. Jag är nöjd. Har inte ridit honom så många gånger :) 

elisabethloof.blogg.se

Hej! Jag är en tjej född 1999 som älskar hästar, friidrott och att fota. Jag rider och tävlar på ett D-ponny sto som heter Snowy. Vi ska tävla i allsvenskan div. III i vår. Hoppas du gillar min blogg :)

RSS 2.0