Äter med hela huvudet



Sötnos 😘

Hoppträning

Vi hade markarbete. På varje långsida var det linjer med en oxer och ett räcke med 21m i mellan. På medellinjen stog ett kryss. Jag bytte med Amanda så jag red Snowy. Hon vad rätt seg men fin. 
Först hoppade vi fram på krysset i en 8volt. Efter det hoppade vi en volt över de 2 första hindrena i linjerna och krysset. Sedan hoppade första hindret i ena kombinationen, krysset och sen sista hindret i andra kombinationen. 

Snowy var som sagt ganska seg. Men hon blev lite piggare mot slutet. Det kändes som att jag red dåligt... 







Mandis❤

Tandläkaren

Ska till tandläkaren nu på morgonen. Missa sovmorgonen... Sedan direkt till skolan och ha prov. Usch! Men det är en kort dag iaf :) höööörs



Hoppning

Kommer berätta om hoppträningen under helgen när jag får tid. Arletta var minst sagt pigg iaf... ;) 
Imorn är det miniläger med friidrotten och på söndag kommer jag förmodligen gå på stan med Elsa :)




Fint väder

Sjukt fint väder nu på morgonen. Jag står på busshållsplatsen och väntar på bussen nu. Haha det är fina än vad det ser ut på bilden 😜


Dagen

En massa lektioner, hem och så friidrott. Vi hade kastgrenar idag. På lördag åker vi till Mathilda-hallen på ett miniträningsläger :) 
Imorn är det sovmorgon. Skönt! Sedan ska jag åka och få mina praopapper påskrivna 



Hahaha

Bara hästmänniskor fattar 😂 gör ni? 



😂👍



Hästar, hästar, hästar

Okej då. Nu tänkte jag berätta om alla ridpass den här veckan. I måndags red jag dressyr på Fille eftersom jag bytte med Elin. Vi jobbade mycket med att flytta in bakdelen och bakdelsvändningar. Det gick bra tycker jag. Han var stel och segare än Arletta och så är han inte lika känslig. Men han hade en rätt bra form i skritten, traven och ibland i galoppen. Jättekul att få rida honom iaf! 

Igår fick jag först rida Sara Bjerklidens ponny Ronda. Ronda stod på ridskolan förut och var min favorithäst så självklart var det jättekul att få rida henne igen! Hon var ganska seg och lite ryckig men det gick väl rätt bra. 

Sedan var det hoppträning också. Markarbete med fokus på samling, kontroll och bra vägar. Arletta var svinpigg! Hon brukar vara pigg men hon är alltid känslig tillbaka och nu var det inte alla så haha. Vi galopperade först över bommar på böjt spår med ca 3 språng i mellan. Sedan la vi upp dem lite. 
På medellinjen var det först 3 travbommar, sen fattade man galopp, hoppade ett litet hinder, sedan skulle vi bryta av till trav och trava ut över 3 bommar. Allt gick väl rätt bra men hon var som sagt väldigt pigg och lite vinglig som alltid. Men jag är nöjd! 

Ronda 



Fille 




Inte så lätt att ta bild på Arletta och Zvante tillsammans hahaha! 


elisabethloof.blogg.se

Hej! Jag är en tjej född 1999 som älskar hästar, friidrott och att fota. Jag rider och tävlar på ett D-ponny sto som heter Snowy. Vi ska tävla i allsvenskan div. III i vår. Hoppas du gillar min blogg :)

RSS 2.0