Header

Måste ta och fixa en ny header snart nu när jag inte rider Arletta längre. Dock har jag inte så många bilder på mig och Snowy så det får nog vänta tills tävlingssäsongen har startat igen.
 
 

Lite dött

Ja uppdateringen här har ju inte varit den bästa och det ber jag om ursäkt för. Just nu sitter jag iaf i sängen med datorn och katten bredvid mig. Riktigt mysig kväll! Den senaste veckan har varit mycket, öppet hus på olika gymnasier, läxor mm. Jag har varit och kollat på Rosendal, Fyris och Katedralskolorna här i Uppsala. Alla verkar superbra och jag vet inte hur jag ska kunna välja. Men jag ska ta och gå på prova på-dagar så får vi se om det blir en ändring av mina uppfattningar. 
 
Dressyren går riktigt bra just nu! Fiffi känns riktigt fin även om dagsformen kan variera. Men hon är mycket stadigare i sin form och mera taktfast än tidigare. Det är fortfarande så att galoppen är vår bästa gångart men traven och skritten förbättras. 
Även Snowy känns fin i hoppningen. Dock blir hon lite loj i galoppen och använder inte riktigt bakbenen ordentligt så jag måste bli lite bättre på att aktivera henne innan. Om nån vecka är det KM i hoppning också och då kommer jag hoppa LD och KM-klassen. 
 
Nästa vecka har jag 2 prov på fredagen, Matte och svenska. Jobbigt att ha dem på samma dag... Men på tisdag är det skolbio med alla 9:orna. Vi ska se boktjuven och det ska bli riktigt kul. 
 
 
En halvgammal bild på mig och Fiffi får avsluta 
 

Pay and Jump

Igår var det Pay and Jump. Jag hoppade 70 och 80. 
Jag tog det rätt lugnt på framhoppningen för Snowy hade gått innan. Hon kändes lite loj och stark så försökte få upp hennes huvud så hon inte sprang omkring som en ångvält. Sprången på framhoppningen kändes bra men hon kom lite nära nån gång och då blir sprången lite konstiga. 
På banan taggade hon till ordentligt och blev ännu starkare så det var lite svårt att bromsa. De flesta sprången kändes bra även fast avstånden blev lite ojämna. Det var 8 språng på banan med 2 linjer, en bruten. Där gled hon in lite i svängen. Innan sista hindret hade hon fel galopp och hon blev riktigt pigg i svängen så avbrotten blev lite sent och svängen lite vinglig. Men felfritt blev det iaf. På väg ut från banan när jag hade släppt lite på tyglarna så bockade hon haha. Bara sådär, rakt upp.
 
Till 80 red jag inte fram så mycket, hoppade 1 gång på räcket och 1 gång på oxern och det kändes bra. Snowy var rätt trött, hennes kondition är ju ganska dålig. Men hon var ändå pigg och taggad. Hon hoppade av ganska ojämt. Ibland nära och ibland långt ifrån. Men ett par språng blev bra. Hon vart stark i sista svängen igen så behövde hålla in ordetligt där då hon var rätt stark och ångvältig också. Men vägen blev bättre än i förra klassen. Felfritt här med. Hon gjorde samma sak efteråt haha. Bockade rakt upp fast inte lika stort. 
 
Min lilla gosprinsessa <3
 
 
 

Grattis Hanna

Ja må hon leva uti hundrade år
Grattis så mycket på födelsedagen bästa Hanna ❤️ (Och Ludde såklart 😉) hoppas att du hade en bra dag 🎉🎊 






Älskar dig gosis 😘

Veckan

Nu har ju faktiskt halva veckan redan gått men såhär har och kommer det se ut iaf 

Måndag: dressyr 
Tisdag: fyllde år :)
Onsdag: träning, plugga 
Torsdag: piano, plugga, springa
Fredag: Pay and Jump 

Ja ungefär så blir veckan förutom skolan då ;) 


Första hoppträningen-Snowy

Första hoppträningen sen hon blev frisk. Snyggt var det inte men hon var pigg och glad iaf :)

Eskilstunaspelen

Friidrottstävling i Eskilstuna idag. Jag är tyvärr för gammal så jag får inte vara med men syrran och en massa andra från klubben är det. Kul att titta o hjälpa till och många fina prestationer! Syrran persade höjden med 4cm (120cm). 
Edwin kom också hit en sväng innan han åkte till sin farmor. Kul! 

Nu sitter vi och väntar på syrrans längdhopp som börjar om 20min. 200m och 400m går också ju nu. Roligt att titta på alla små gulliga friidrottare.



På väg hem

Nu är jag på väg hem. Igår åkte jag från Koster/Rossö till vår stuga. Idag har vi varit på 55års kalas och nu är vi på väg hem igen. Veckan på västkusten har varit helt fantastisk. Jag har gjort så himla mycket kul, upplevt en massa, sett många fåglar och fotat en hel del. Funderar på att göra nån sida där jag kan lägga upp mina bilder som jag tar med kameran. 


Förföljda av en fårflock





Antons katt Gröten hahah ;) 


elisabethloof.blogg.se

Hej! Jag är en tjej född 1999 som älskar hästar, friidrott och att fota. Jag rider och tävlar på ett D-ponny sto som heter Snowy. Vi ska tävla i allsvenskan div. III i vår. Hoppas du gillar min blogg :)

RSS 2.0