Tips på bra filmer?

Någon som har tips på bra filmer? Kommentera isf! 🙈

Dressyr/WE

I måndags red vi först en stund i ridhuset och jobbade lite i galoppen. Sedan gick vi ut på terrängbanan och red WE. Arletta var väldigt pigg och stressig. Så i början krävde jag inget av henne utan försökte bara få henne att lugna ner sig och få in en bra takt. Hon var lite låst i högersidan så hon var svår att ställa åt höger och så sköt hon ut bogen åt vänster. På terrängbanan red vi självständigt. Övningarna var parallellslalom, vanlig slalom, tunnorna, bron, skänkelvikning mellan 2 bommar och hoppa ett litet halmhinder och fortsätta upp på Rolfs backe. Sedan satte vi ihop det till en bana. Man fick göra alla hinder i valfri gångart. Arletta blev mycket finare när vi kom ut. Hon var pigg men mer balanserad. Jag red parallellslalomen i trav för det mesta och där blev hon riktigt mjuk och fin. Den vanliga slalomen red jag i galopp. Jag är nöjd med henne iaf.
På söndag är det finalen av allsvenskan på UPK. Kom och heja!!

Terrängbilder






Sjuk

Japp... Igår hade jag lite ont i halsen och så idag är jag helt förkyld. Näsan rinner o är täppt, jag har ont i halsen och lock i öronen haha... Ikväll åker vi till Öland för att jag ska provsommarjobba. Passande att bli sjuk nu. I måndags på dressyren red vi slutor. Arletta var superfin! Jag är jättenöjd med henne! Redan från början var hon mjuk och böjlig och hon jobbade på tygeln i skritten och ofta i traven. Skönt att det börjar släppa nu :) Jag kommer inte hoppa imorn eftersom vi åker bort. Om 2 veckor är det finalen av allsvenskan. Tagga!
Foto: Mia (Inte från i måndags)

Terrängträning-Arletta 16/5-14

Årets första hoppträning på terrängbanan. Fina lilla ponnyn ❤️

Lugn helg

Har tagit det riktigt lugnt i helgen. Fixat lite med kaninerna och poolen men annars bara slöat. Idag har jag hållit på med min engelska redovisning tills på måndag och pluggat lite matte. I fredags hoppade vi terräng. Det gick super! Arletta var superduktig. Vi hoppade på den sidan med lite mindre hinder som däcken, Rolfs backe, en liten stock, vattengraven osv. Fast vi hoppade också stora banken i mitten och det gick också bra. Fina lilla Arletta <3 imorgon är det dressyr. Vet inte riktigt vad vi ska göra då. Annars har jag mycket prov och läxor den här veckan... Ha det bra!

Lite bilder från Håbo

Fotade av Felicia!
Fina ponnyn <3

Skit

Allt gick skit idag. Finns inte så mycket att säga. Så himla missnöjd. Utvärdering kommer nån gång snart tillsammans med bilder både från idag och första omgången. 




Tidigt

Gick upp kvart över 4 typ i morse. Sämsta dagen att ha Eurovision på... Idag kör vi andra omgången av allsvenskan på Tierp. Jag hoppar inte lagklassen idag utan bara en LD+5 i förklass. Hoppas att Arletta har hållit sig ren under natten bara. Det negativa med vita hästar... 


❤️

Gotland

Konfaläger på Gotland. Så himla mysigt!! Skriver mer när jag har tid 





Lite från båten 

elisabethloof.blogg.se

Hej! Jag är en tjej född 1999 som älskar hästar, friidrott och att fota. Jag rider och tävlar på ett D-ponny sto som heter Snowy. Vi ska tävla i allsvenskan div. III i vår. Hoppas du gillar min blogg :)

RSS 2.0