Påväg to da stable

Studiedag

Har ngn slags studiedag idag och är alltså ledig från skolan. Skönt! Sov ganska länge och har ätit lite frukost nu. Ska iaf åka buss tidigt till stallet idag med syrran och Jenny. Sen ska vi väll va lite crazy som vanligt haha! Men rider ett dressyrpass vid 6 på Fiffi. Hare gött!

Beautiful but cold

Väntar på bussen

Varit på USS möte och väntar på bussen. Fryyyyyser!

Arletta

Har inte så många bilder på henne men men. Arletta är iaf ett skimmelsto Imp Holland. Hon är född 2006 och är 144 cm i mkh. Arletta är också hon väldigt känslig men framåt. Lite negativt med henne är att hon har lätt att stressa upp sig. Men det är bara att ta det lugnt med henne och inte ge för många hjälper på samma gång. När hon stressar upp sig blir hon också ganska kort i steget och då får man galoppera på lite och länga henne. Just nu rider jag inte dressyr på henne men hoppar henne i hoppspecialen och tävlar henne lite grand. Nu på söndag ska vi tävla ridskole DM på UPK men jag hoppar inte DM klassen. Känns inte redo för det med henne ;) Hon kommer också dyka upp här en del :)

Lite fakta om hästarna jag rider-Ballinaclough Feather

 
 
 
Ja, det här är Fiffi. Ett 6-årigt skimmelsto. Hon är en liten storhäst på ca 155 cm i mkh. Fiffi kom till Säva i sommras och går nu lite lektioner. Jag rider henne i dressyrspecialen på måndagar. Oftast är hon väldigt pigg och otroligt känslig. Man måste rida henne lugnt och inte hålla emot hårt i handen när hon blir pigg. Då drar hon ännu mer och sedan funkar inget. Men jag har börjat hitta knapparna på henne och vi börjar funka tsm. Jag har bara hoppat henne 2 ggr pga att min kompis Emma rider henne i hoppspecialen. Men hon är superduktig och vi har kommit över 1m. Hon är en riktigt rolig häst att jobba med iaf och när det funkar är hon superduperfin! Kommer skriva en del om henne här haha ;)

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min nya blogg. Det kommer upp ett inlägg senare med en liten beskrivning av mig. Hoppas du stannar :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

elisabethloof.blogg.se

Hej! Jag är en tjej född 1999 som älskar hästar, friidrott och att fota. Jag rider och tävlar på ett D-ponny sto som heter Snowy. Vi ska tävla i allsvenskan div. III i vår. Hoppas du gillar min blogg :)

RSS 2.0