Ett tag sedan

Det var ett tag sen jag skrev något här nu. Men allt rullar på. Nästa vecka jag jag SO prov, NO prov och matteläxa. Jobbigt jobbigt... Min otur håller fortfarande i sig kan man säga. Jag har väldigt ont i halsen och hostar. Imorse hade jag nästan ingen röst alls. Men men det är ju januari. 

Dressyrträningen går rätt bra. Just nu rider jag Zvante för Snowy hostar fortfarande. Han är ganska seg i början men han piggnar oftast till efter ett tag. Ibland klickar det till och han får ett fint tramp och en fin form där han bär sig själv bra. Galoppen behöver dock bättras. 

Jaa ni får gärna lämna en kommentar om det är något ni vill att jag skriver om, berättar eller visar :)




Äsch tycker att du kan bli frisk nu gumman ❤️

Bättre

Medicinen jag fick fungerar verkligen superbra och jag mår mycket bättre. Igår och idag har jag också varit i skolan. Det funkar bra men jag blir fortfarande ganska trött av att göra en massa saker. Jag åt nästan ingenting heller under de värsta dagarna så det är ju inte så konstigt att jag känner mig svag. 

Idag var det banhoppning och jag red en stor brun häst som heter Quinten då Snowy har hosta (igen suck). Han var väldigt stor på alla sätt och det tog ett tag att hitta lite knappar. Men vissa språng blev ändå rätt bra och sista banan låg på ca 100-110cm. 



Hänt

Nu är det så att jag fick i lördags väldigt ont i magen. Jag kunde inte sova och på söndagen blev det ännu värre. Och nu snackar vi sjukt ont alltså. Natten till måndag kunde jag inte sova heller så runt halv 6 på morgonen åkte vi in till akuten. 
De sa att det var magkatarr. Man får det ofta i tonåren och av stress. Så jag fick dricka nån äcklig medicin där och ta en tablett och lite fler undersökningar. Sen skrev de ut ett recept åt mig på medicin, tabletter, som jag ska ta 2 ggr per dag först i två veckor. 
Riktigt jobbigt när det gör så här ont. 



Gott nytt år!🎉

 

Cekin också

Måste skriva om fina Cekins dressyrpass. Han var superfin verkligen. Gjorde lite skänkelvikningar och galoppfattningar och han var så duktig! Lite pigg på slutet men det är bra att han trampar framåt. Han är ju väldigt flashy och trampar uppåt mycket. Både han och Nela fick skritta ut i skogen och snön efter träningen vilket de uppskattade. Snyggingen! Tycker så mycket om mina fina bebisar ❤️
 Känns verkligen som att de här 2 är rätt för mig ❤️

Nela hoppning

Nela fick hoppa lite grann häromdan. Hon var väldigt pigg och stressade upp sig lite när jag red fram. Så red mycket övergångar mellan skritt o trav för att lugna ner henne. Det blir liksom för rörigt i hennes huvud annars. Så tillslut blev hon lugnare iaf. 
Hon fick hoppa några små språng längs ena långsidan. Först ett kryss och sen ett ett litet räcke. Nela måste få mer rutin o hoppningen då hon är lite vinglig men jag är jättenöjd med henne. 








elisabethloof.blogg.se

Hej! Jag är en tjej född 1999 som älskar hästar, friidrott och att fota. Jag rider och tävlar på ett D-ponny sto som heter Snowy. Vi ska tävla i allsvenskan div. III i vår. Hoppas du gillar min blogg :)

RSS 2.0